Gure harrobiaren golak Zubietan

Goza ezazu gure harrobiko jokalariek asteburu honetan Zubietan jokatutako partidetan lortu dituzten golekin. Igande goizean Zubietako z7an jokatutako neurketa. Real Sociedad C-k 0-1 galdu zuen Pasaiaren aurka Zubietan jokatu zen partidan. Etxekoak baloiaren jabe izan ziren, baina kanpokoek, partida amaitzeko hogei minutu falta zirenean, garaipena lortzeko gola sartu zuten kontraeraso baten bidez.Hurrengo asteburuan, Deustori egingo dio bisita. Realaren hamaikakoa:Zubiaurre; Calderon, Celihueta, Martinez, Cayetano; Guevara, Ceberio; Thior, Auzmendi, Jimenez; Garmendia.Jokatu zuten ere El Haddadi, Celorrio, Saenz. Larunbat arratsaldean Zubietako z6an jokatutako neurketa. Lehenengo zatian baloi jabetza handia izan zuten txuri-urdinek, baina ez ziren fin ibili. Bigarren zatian galera gutxiago izan eta hegaletatik min eginaz iritsi ziren golak. Hurrengo jardunaldian Realak Varea hartuko du.Realaren hamaikakoa:Bastida; Elosegi, Mentxaka, Blasco, Calvillo; De la Arada, Kerejeta; Lucbert, Veiga, Aranzabe; Escarpit.Jokatu zuten ere Eizagirre, Rementeria, Aldasoro. Golak: 1-0: Escarpit, min. 48; 2-0: Veiga, min. 75; 3-0: Gabilondo, min. 86; 4-0: Aldasoro, min. 89. Igande goizean Tabiran jokatutako neurketa. Garaipen ona Easok lortutako Bizkaian. Bi goleko abantaila izan ondoren, txuri-urdinek ondo eutsi zioten etxekoen erreakzioari azken minutuetan. Hurrengo jardunaldian Easok Zarautzi egingo dio bisita.Realaren hamaikakoa: Gelbenzu; Alvarez, Obeso, Cantero, Zoilo; Elizondo, Hernandez, Lobete, Lopez, Recio, Martinez-Losa. Jokatu zuten ere Koprivnik, Garrido, Regil, Uriarte. Golak: 0-1: Martinez-Losa, min. 23; 0-2: Regil, min. 75; 1-3: Garrido, min. 88; 2-4: Lopez, min. 89.Igande goizean Zubietako z4ean jokatutako neurketa. Realak baloiaren jabetza hasieratik eduki zuen, Sestao atzean itxaroteko asmoarekin atera zen eta. Bigarren zatia ildo beretik jarraitu zuen oraingoan etxekoen nagusitasuna nabariagoa izan zen eta gol aukerak bata bestearen atzetik iritsi ziren. Hurrengo jardunaldian Realak Leioa hartuko du.Realaren hamaikakoa: Ayesa; Carbonell, Muguruza, Pacheco, Santos; Lopez de la Calle, U. González; Barrenetxea, Magunazelaia, Teijeira; Ruiz. También jugaron Tijero, Revilla, Zubillaga, Bocard, Beloki. Golak: 1-0: Pacheco, min. 25; 2-0: Barrenetxea, min. 50; 3-0: Magunazelaia, min. 52; 4-0: U. Gonzalez, min. 70; 5-0: Beloki, min. 78. Larunbat arratsaldean Garmendipen jokatutako neurketa. Partida parekatua eta aukera handirik gabekoa zan zen. Lagun Onakek intentsitate handiz ekin zion partiduari eta txuri urdinei kosta egin zitzaien partiduan sartzea. Azken minutuetan zenbait aukera izan zituzten txuri-urdinek markagailuan aurre hartzeko baina ez zuten golik egitea lortu. Hurrengo jardunaldian Realak Elgoibar hartuko du.Realaren hamaikakoa: Arana; Arotcarena, Zeberio, Rodriguez, Azurmendi; Telletxea, Turrientes; Ortiz de Guinea, Ruiz, Agote; Karrikaburu.Jokatu zuten ere Dadie, Gastesi, Marcos, Elkorobarrutia. Larunbat goizean Zubietako z4ean jokatutako neurketa. Partida ona txuri-urdinek egindakoa, gol aukera ugari sortuaz beren joko konbinatiboari esker. Zestoak hiru baloi lapurretari esker lortu zituen golak. Hurrengo jardunaldian Realak Zumaiakori egingo dio bisita.Realaren hamaikakoa:Arrese; Barandiaran, Vitoria, Garcia, Agote; Marin, Lizaso; Pascual, Taillefer, Zabala; Gonzalez de HerediaJokatu zuten ere Prieto, Garzon, Fernandez, Amigot, Manterola. Golak: 1-1: Gonzalez de Heredia, min. 28; 2-2: Taillefer, min. 42; 3-3: Gonzalez de Heredia, min. 67. . Larunbat goizean Zubietako z4ean jokatutako neurketa. Realak baloia gehiago izan eta Danena atzean sartuta, kontraerasoak bukatu nahian. Bigarren zatia era berdinean hasi eta Danenak bigarrena sartzea lortu zuen. Realak etsi beharrean, lanean jarraitu eta fruituak lortu zituen oso zaila jarri zen emaitza bati buelta emanaz. Hurrengo jardunaldian Realak Hernaniri egingo dio bisita.Realaren hamaikakoa: Obregozo; Alvarez, Iturrioz, Arratibel, Jimenez; Zubelzu, Beitia; Gaztelumendi, De Moraes, Lete; Gourmat. Jokatu zuten ere Olasagasti (OA), Astigarraga, Letamendia. Golak: 1-2: Gourmat, min. 55; 2-2: Astigarraga, min. 62; 3-2: Letamendia, min. 68.